top of page
Buscar

Blog Maçònic - GLPC

Et donem la benvinguda al Blog Maçònic de la GLPC!


Ens presentem, la Gran Lògia Provincial de Catalunya és la delegació a Catalunya de la Gran Logia de España - G.O.E., que és l'Obediència maçònica regular a Espanya, i per tant el cos maçònic que manté llaços d'amistat i reconeixement amb totes les Grans Lògies regulars de tot el món. La GLPC, va ser fundada el 28 de maig del 1985. Actualment, la jurisdicció territorial la conformen les províncies de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona.


L'objectiu d'aquest blog és obrir a la societat catalana la nostra casa, donar-nos a conèixer d'una manera més directa i propera. Compartint les nostres inquietuds i la nostra visió maçònica del dia a dia que ens envolta. Això si, sense entrar en temes polítics ni religiosos, i malauradament tampoc futbolístics. D'això ja s'encarreguen d'altres mitjans! Però sí que parlarem dels valors socials, dels de l'espiritualitat o els valors esportius, per exemple.Quin descobriment maçònic vindrà després?

Ens sap greu que ja, en la primera entrada del blog, et decebem. Per què ho diem? perquè aquí no trobaràs cap de les coses tan "divertides" i moltes vegades surrealistes (fake news) que podem trobar sobre els maçons a les xarxes socials. Que si dominem el món, que si adorem al diable o si ens mengem als infants, sobretot als catòlics, no? ha, ha, ha. Per posar alguns exemples!


La veritat és que som gent sorgida de la societat amb ganes de millorar-nos com a persones i com a ciutadans.

Si t'ha agradat el que has llegit o vols deixar un comentari ara és el moment. També pots Subscriure't Ara. Fins a la propera entrada!


77 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page